carlijn.reismee.nl

Thaise eilanden...

...zijn mega mooi!! Mijn trip er naar toe vanuit Vietnam bracht even problemen met zich mee vanwege de horror in Bangkok, maar uiteindelijk heb ik daar niets van meegekregen tijdens mijn verblijf in Thailand.

Het begon allemaal op Koh Tao. Daar heb ik mn duikbrevet gehaald en het was zo'nheerlijk gevoel onder water, dat ga ik zeker nog vaker doen deze trip! Met een paar Deense meiden die ik daar had ontmoet vervolgens naar Koh Phangan afgereisd voor de full moon party. Fantastisch, geweldig en schitterend! Tot zonsopgang alleen maar feestende mensen op een strand met buckets alcohol en alle Westerse hitjes, dat moet je toch meegemaakt hebben, ook al was er weinig authentiek Thais aan. Aangezien Koh Tao me zo goed bevallen was, ben ik daar nog een aantal dagen naartoe terug gegaan, nog meer gefeest en een hele fijne ooginfectie opgelopen. Pink eyes in de Thaise volksmond, maar ik zou het eerder omgedoopt hebben tot doorgesnoven zombie eyes. Nu staren Aziatische mensen me soms al vreemd aan omdat ze zelf geen groene ogen hebben, maar groen met rood is helemaal een 'eyecatcher'!

Ik twijfelde of ik naar Koh Phi Phi zou gaan op mn weg richting Maleisie, aangezien dat zo onwijs toeristisch is dat het misschien aan mijn doel voorbij zou gaan. Maar het is inmiddels low season in Thailand en dat betekent regen, dus minder kans op hordes toeristen. En ik ben blij dat ik ben gegaan want jezus, wat is dat eiland mooi! In Krabi vervolgens nog snel een Thaise kookcursus meegepakt: ik moest en zou weten hoe je massaman curry maakt. Je mist iets als je dat nog nooit hebt geproefd! Geen zorgen, je kunt je bij mij aanmelden voor een Thais diner als ik terug benhaha.

De datum waarop ik terug kom naar NL is echter iets minder zeker dan voorheen. Ik heb te horen gekregen dat ik ben uitgeloot voor de master, dus geen noodzakelijke reden meer om eind juli terug te zijn. Mijn budget brengt me misschien nog wel naar de Filippijnen of Japan, maar dat is allemaal nog in de ontwikkelingsfase. Net als mn plannen voor volgend jaar... Allemaal nog ver weg gelukkig, ik zit nu inmiddels in Maleisie en daar ga ik mooi even van genieten!!

Kus Carlijn

Elly

Hi Carlijn,
weer een leuk verhaal. Jammer dat je bent uitgeloot voor je masters. Daar had je toch wel erg je zinnen op gezet! Kan me ook voorstellen dat je nu een hele andere invulling van het komende jaar tegemoet ziet. Dan is wat langer vertoeven in de tropen natuurlijk erg verleidelijk. Geniet van je reis en ik kijk uit naar je volgende verhaal
Elly

PS en bij deze meld ik mij aan voor de Thaise maaltijd. Volgens mij heb ik ooit massaman curry gegeten, maar ik wil het zeker nog een keer proeven.

Elise en Ruud

Heey Carlijntje!

Leuk verhaal, hopelijk heb je je weer wat kunnen concentreren op je reis en niet teveel meer gedacht aan je master-opleiding.

Hier gaan we het WK tegemoet, ik heb maandagmiddag al vrij voor de wedstrijd. Ben ook enorm zenuwachtig en gespannen, hebben voor het huis ook wat vlaggetjes opgehangen.... :) Kan niet anders dan dat we nu WK worden!!!!!

De verkiezingen zijn achter de rug. Uitslag: VVD 1, PvdA 2 en PVV 3. Je begrijpt waar ik mijn kruisje bij heb gezet.

Groetjes van hier!

Anouk

Carlijn! Wat stom van je master, maar wat fijn om te horen dat alles goed gaat en dat je het zo naar je zin hebt! Tot wanneer blijf je nou precies? En nu hard aan het nadenken over wat je na je terugkomst wil gaan doen? Ik zeg: blijven en nog een extra rondje doen met mij, ha! :) Nou, heel veel plezier nog en tot snel spreeks. X

Lisa

Als ik jou was zou ik lekker nog een tijdje in Azië vertoeven aangezien hier de politiek een enorme ruk naar rechts heeft gemaakt en de sfeer er niet beter op wordt...

Ik moest even hard op lachen over die "eyecatcher" grap.. Al is die infectie natuurlijk niet om te lachen.. Hopelijk zijn je ogen nu weer mooi groen!

Maatje ga zo door, een stempeltje! (dat zij mijn moeder altijd als ik iets goed had gedaan, dus zeg ik dat nu ook tegen jou)

En gooit nog eens wat skone fotos op die site, ben benieuwd hoe mooi die eilanden waren!!

x

Lisa

wow... ik bedoelde natuurlijk "zei" ipv "zij".. Eerste klas dyslexie, goedemiddag!

Frans; Johan en Wilna

Hoi Carlijn,

Heel jammer van je master opleiding, probeer je het toekomstgericht toch gewoon nog een keer, je bent nog jong genoeg. Een tip: ga gezellig een boek schrijven over al die ervaringen van jou, die je de laatste tijd meegemaakt hebt!!!! Je hebt nu al weer een mooi indrukwekkend verhaal geschreven.
Het schrijven gaat je goed af.
Duiken lijkt mij ook heel leuk, diep in het water ben je zo vrij als een visje..... even vergeet je alles vermoed ik.
Carlijn geniet van al het moois daar; een feestje zo mee en dan moet je zeker ook beleven.
Wij zijn weer nieuwsgierig naar je volgende verhaal!!!
Beterschap met je ontstoken ogen.
Groetjes van ons allemaal, ook van mijn moeder.
Frans; Johan en Wilna

Jaap en Els

Hoi Carlijn

Wat heb je weer een hoop beleefd.Balen van je master,maar langer in Azie blijven als alternatief klinkt niet slecht.Wij zitten nu in Oostenrijk en gaan morgen door naar Italie en genieten hier van het mooie weer.
Geniet daar van alles wat je meemaakt.
Veel liefs Jaap en Els

MONIQUE

HOI NICHTJE,OOOCH WAT ZOU IK GRAAG MET JE WILLEN RUILEN,WAAR JE NU BENT IS HET ZO MOOI HE.DAT JE NIET AANGENOMEN BENT VOOR JE MASTER IS BALEN,MAAR MISSCHIEN MOET HET WEL ZO ZIJN,EN WIL HET ZEGGEN DAT JE NOG LEKKER MOET REIZEN,IK ZOU ZEGGEN JE LEEF 1 X EN ER ZIJN NOG ZOVEEL MOOIE PLEKKEN,JE BENT ZO VRIJ ALS EEN VOGEL,EN ALS JE TERUG BENT,GA JE MISSCHIEN WEL NOOIT MEER,EN BLIJF JE VERLANGEN EN WIL JE WEG! IK ZOU ZEGGEN VOEL JE GEVOEL EN GENIET MET VOLLE TEUGEN........HOPELIJK ZIJN JE KIJKERS O.K WANT AL DIE MOOI KLEUREN MAG JE NIET MISSEN! IK GA VOLGENDE WEEK MAAR TILBURG MUDIAL FESTIVAL,GOOD FOOD AND NICE MUSIC,HOOP OP GOED WEER,DAN ZIT IK OOK WEER FF IN HET BUITENLAND,NEDERLAND IS IN DE BAAN VAN HET VOETBAL BBBBLLLLLKK RUILEN? DIKKE KUS VAN JESSE EN JE JONGSTE TANTE DOEIIIII

Marlieke

He Carlijntje, gelukkig heb je goed gepartyed nadat je te horen hebt gekregen dat je volgend jaar niet aan je master kunt beginnen! Je nieuwe plannen zou ik ook wel zien zitten, maar ik zou je natuurlijk ook weer graag in nl zien :)! Veel plezier! x

Johan Keijzers

Hey Johan hier. Ik heb alle verhalen doorgelezen en ik word er jaloers van hehe. De skyline van Shanghai, bungee jumpen in de jungle, een duikbrevet. Dat is nog eens vakantie vieren :) Je bent de halve wereld al rond geweest. De meest ver gelegen locatie die ik ooit bezocht heb is Napels denk ik.

Maar goed, daar komt dus ook verandering in want ik ga in augustus met een vriend naar China (Hong Kong en Beijing) Ik wilde jou vragen of er veel gebruik wordt gemaakt van pindaolie in de Chinese keuken, want daar word ik NOGAL ziek van. M'n e-mail is [email protected]

Veel plezier nog met de rest van je reis - maar als ik zo je verhalen lees dan komt dat wel in orde :) Ook leuk dat je daar mensen hebt leren kennen.

Trouwens wel echt balen van je master. Het is vooral bagger als je zoiets net tijdens je vakantie te horen krijgt. Ik zou echter niet je hele jaar hierdoor laten verpesten. De meeste masters duren maar een jaar, dus misschien is het een idee om eerst een andere master te volgen. Dan kan je daarna alsnog loten voor die conflict resolution master. Veel succes!

Groetjes Johan

Wendy

Dit is eigenlijk meer een berichtje voor Lout:
Neem Carlijn maar gewoon mee terug hoor Lout, 5 maanden weg zijn is LANG genoeg.
Jij vertrekt ook al bijna, heb heel veel plezier, `n goede reis en geef m`n dochter maar `n aantal knuffels,
Groetjes, Wendy

monique

sorry zusje!

monique

namens jesse,heel veel lol,als je vriendin komt,ook van mij natuurlijk!xxxxxxxxxxxx

liek en dee

Carrie, wat ontzettend balen van je master! maar je bent nog jong.. Dus wij zouden zeggen geniet nog lekker enkele maandjes van het reizen en ga daarna pas kijken wat je dan wilt doen..
die eilanden zijn inderdaad erg mooi!! super leuk om je verhalen te lezen!!

verder hebben wij afgelopen weekend weer de Griftkade-jaarlijkse schoonmaakdag gehouden, en zelfs onze nieuwe roomie (Iftin gaat nml weg) Lars heeft al mee geholpen. mannen zijn toch handig voor rijden naar de stort ;)

veel pelzier met Lout (komt toch bijna!?)

dikke kus van ons!

Magna

Heey Carrie,
t ziet er echt prachtig uit allemaal, de volgende fotoreeks staat Lout bij haha. Geniet er maar goed van ik zie groen van jaloezie haha. xx Magna en een kus van Finn