Yangtze river & Yangshuo
De veelzijdigheid van dit enorme land begint steeds meer tot me door te dringen. Na de geheel verschillende stedentrips die we in Beijing, Shanghai en Xi'an hebben gedaan, zijn we nu in de countryside terecht gekomen. Allereerst 2 nachten op een boot op de Yangtze rivier. Met kleinere houten bootjeszijn we een zijstroom van de rivier opgegaan die omgeven was met grote bergen, alles zo groen en het water turquoise, dat zou Nederland toch ook moeten hebben.'S nachts passeerden we de grootste dam van de wereld, Three Gorges Dam. Ik moet bekennen dat ik er weinig van heb gezien, ondanks dat ik wel om 3 uur op het bovendek stond. Het heeft de boot 5 uur gekost om naar de andere kant te komen en ik dacht dat het zicht vanaf die kant dan misschien beter zou zijn, maar helaas, te mistig.
Inmiddels zit ik in het backpackersoord van China, Yangshuo. Het is niet voor niets dat alle toeristen hierheen trekken, de omgeving is in 1 woord prachtig. Heel vroeger was dit gedeelte van China nog zeebodem, bestaande uit vreemd gevormde bergen, groot en klein. Chinezen noemen ze Kasten, naar een of andere Duitse geleerde. Enorm veel foto's van gemaakt, maar die houden jullie nog van me tegoed,het kabeltje zit ergens onderin mn backpack. Vanavond vertrekken we namelijk naar Hong Kong, wederom een nachttrein, ik raak eraan gewend. Vrijdagavond mn verjaardag vieren met sushi en cocktails, want zaterdag vlieg ik alweer naar Bangkok! Dan kan het echte avontuur beginnen, ik alleen met mezelf..
Kus Carlijn
Ik kan het bijna niet voorstellen hoe het daar is.
Wat heerlijk om dat mee te maken.
Nu weer terug naar Hong Kong,ga nog maar een leuke tijd hebben met je reisgenootjes misschien ga je ze nog wel missen en vast een leuke verjaardag .
Susanxxxxxxxxx
Hoi meisje, wat een fantastische indrukken doe je daar op.
In Bangkok is het broeierig op het ogenblik. Aanhangers van de oud-president zijn in opstand gekomen. Houd je in Hong Kong goed op de hoogte wat zich daar afspeelt! Heel veel plezier verder. En natuurlijk ook gefeliciteerd. X
Weer leuk om iets van je te lezen, moet zeggen dat je goed je best doet om ons op de hoogte te houden!
We zijn benieuwd hoe het je vergaat wanneer je alleen verder gaat.... Jou kennende zal dat ook wel goed gaan! :)
Doe je verjaardag maar goed vieren, ik neem aan dat er wel een aantal uit je groepje op de hoogte zijn en mee cocktails gaan drinken!? Ik las ook iets van €2,- voor 2 liter bier.... Paradijs op aarde dus! :)
De opstanden in Bangkok zijn ook hier in het nieuws, wel even opletten dus, hopelijk krijg je er weinig van mee!
Hartstikke leuk te horen dat je het naar de zin hebt, ik word wel een beetje jaloers maar ik gun het je wel.
Ik ben er veel slechter aan toe ,want ik mag a.s. zondag 21-03 maar voor 2 weekjes naar Costa Rica en dan moet ik weer naar huis want ik mag van Annie niet langer wegblijven. Mijn reisgenoot is net terug uit Thailand en heeft het daar ook erg naar de zin gehad.
Zelf was ik in 1986 voor de eerste keer in Thailand, het is een mooi land met toen erg vriendelijke mensen.
Ik wens je een fijne verjaardag en nog veel reisgenot.
hajjjjj kind! Klinkt echt fantastisch allemaal! Heb je al maten opgeduikeld om mee verder te reizen?? Ik ben jaloeeerrrrsss!!! xx
Ha zussie!
leuk dat we gister weer even hebben geskypet (schrijf je dat zo..) 't klinkt erg goed allemaal!
Wel spannend om alleen door te gaan, maar waarschijnlijk ben je er zo aan gewend hoor. Zaterdag gewoon met een kater dat vliegtuig in, dat overheerst de spanning wel denk ik;)
Ik ben dit weekend op eerstejaarsweekend dus heb dan niet de kans om een verjaardagsbericht te sturen, dus bij deze alvast; Hele fijne verjaardag!
Liefsss
Hallo Carlijn,
Zeer afwisselende gebeurtenissen maak je mee. Lijkt ons heel indrukwekkend en mooi om te beleven. Bijna begint het "echt spannende gebeuren". Het zal heel anders zijn zo alleen, maar dat gaat je ook lukken. Wij horen wel weer van je.
Ook wij wensen je een hele fijne verjaardag toe met veel plezier.
Wij zien je volgend bericht met plezier tegemoet!!!!
Doeiiiiiiiiii
Carlijntje!!!Wat ontzettend vet zeg,al die dingen die je gezien hebt! En morgen ga alweer in Hong Kong?! Wat gaat de tijd toch snel! Wanneer kom je daar aan? Succes in de trein!!!!! Dikke zoen
hoi carlijn wat heb jij het na je zin he ga hierna maar een boek schrijven je schrijft zo leuk wij genieten veel kusjes harry hettyxxxxxxxxxxxxx
Heej Carlijn,
Het is leuk je verhalen te lezen (Je schrijft leuk en ook nog informatief voor ons)
Als je weer iets gepost hebt meteen lezen natuurlijk!
Ik zie dat je hartstikke veel berichtjes krijgt, leuk!!!(We houden je allemaal goed in de gaten vanuit Nederland ;))
Geniet er maar lekker van, je hebt al ontzettend veel gezien en de foto's zijn indrukwekkend!
Op naar de cocktails en Sushi!!!!!
Trouwens Ruud en ik hebben laatst ook sushi gegeten, echt super lekker!!!!!
Veel plezier en we kijken uit naar je volgende verhaal!
XXXX
Ruud en Elise
he carlijn,wat zijn we best wel jaloers,jij de wijde wereld in en wij in ons dorpke nuenen gaaaaaaaapppp. jesse is met zijn beugeltje bezig best wel wennen maar het gaat goed,ik werk nu bij de triangel en heb jou daar op de foto zien staan als klein prulleke,leuk he! waar blijft de tijd,nu zit je daar met nog heel wat avonturen in vooruitzicht geniet zoveel als je kan he! niet te zat vrijdag wat met kater vliegen lijkt me niks de kotszakjes zijn mamelijk niet zo groot hahaha lieve schat proficiat en een leuke verjaardag toegewenst van jesse monique en spike(onze mooie rooie rotzak)
Heee Carly!!
Dacht dat ik al een keer had gereageerd maar niet dus.. Leuk om je verhalen te lezen! Super spannend om alleen te gaan reizen! Heb je er zin in? Zitten er een beetje leuke mensen in je reisgroep waar je nu mee bent of valt het wel mee?
Heel veel plezier en hou ons op de hoogte!
Dikke kus Daan
Carli!! Wat vet allemaal en hoe spannend dat je over een klein weekje alleen op pad gaat! Dat wordt fantastisch, dat weet ik zeker!! Tuurlijk spannend, maar weer een nieuwe uitdaging!
Heel veel plz en speciaal natuurlijk aanstaande vrijdag!! Dikke kuss
Carlijn! Wat klinkt dat allemaal fijn. Ben zoooo jaloers op je. Niet vergeten om in Hong Kong met het treintje naar boven te gaan, heel mooi. Heel veel plezier nog! X
Heeey Caatje,
Gefeliciteerd met je verjaardag! Bij jou is het nu al vrijdag! Fijne dag en veel plezier met het volgende deel van je reis!
Ik ben net terug van snowboarden in Frankrijk (was de derde keer dit jaar) dus heb niets te klagen!
Veel liefs Anouk
Hoi Carlijn,
Gefeliciteerd met je verjaardag.
Hoop dat je het gezellig kunt vieren met enkele reisgenoten. Sushi en cocktails, klinkt goed.
Leuk dat je enkele bezienswaardigheden noemt, kan ik inzoomen op de kaart en zien waar je geweest bent. Lijkt het net of we met je meereizen.
Nou, nog even een dagje bijkomen in Hong Kong van je rondreis door China en dan op naar het volgende reisdoel Bangkok, Thailand.
Je wordt al aardig een wereldreiziger en dat in 3 weken.
Geniet ervan,
groetjes Theo
Hoi Carlijn,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Pak er maar een lekkere neut op.
Niet te veel anders word het vliegen een beetje onprettig ha ha.
Wij pakken er hier ook eentje op je verjaardag.
Veel plezier en op naar Bangkok.
Dikke kus van Theo en mij en een poot van Sammie.
xxxxxxxSusan
Hoi Carlijntje , VAN HARTE GEFELICITEERD
met je 23e verjaardag,
(we kunnen er niet bij zijn vandaag, jammer!)
maar we PROOSTEN wel op JOU, en op 'n SUPER goede
reis, veel plezier vandaag, en op naar Bangkok.
Dikke kus van ons.
XXXXXXXXX
Liefs Marian & Ton
hoi carlijn natuurlijk naar bangkok dom he nog veel plezier harry hetty
Gefeliciteeerd! Enjoy de coctails en sushi! Ben benieuwd naar je volgende update!
xoxo