carlijn.reismee.nl

Beijing!

Na een vluchtreis van ongeveer 15 uur ben ik vandaag in Beijing aangekomen! Het was nog even spannend bij de overstap op Hong Kong, aangezien ik daar maar 20 minuten had om naar de goede gate te rennen. Gelukkig stond er een purser op mij te wachten bij de uitgang van het vliegtuig om mij zo snel mogelijk naarde volgendevlucht te brengen. Dat was maar goed ook, want ik twijfel of ik die shuttletreintjes en roltrappen allemaal wel zosnel had gevonden in mn eentje. Eenmaal geland in Beijing kwam danhet eerste echte stressmomentje, mijn backpack was namelijk nergens te bekennen op de bagageband. Ik voelde het soort van al aankomen, want hoe moesten ze die in hemelsnaam zo snel in dat andere vliegtuig krijgen? Maar ja, je weet niet waar die Chinezen van tegenwoordig allemaal toe in staat zijn. Op dat moment schatte ik ze echter nog maar vrij laag in, want mijn backpack was nog altijd niet op plaats van bestemming. Achteraf bleek dat hij met de eerst volgende vlucht vanuit HK is meegekomen, daar heb ik dan ook nog wel 1,5 uur op moeten wachten... Maar goed, van haast was weinig sprake. Heel gek gevoel is dat, een beetje doelloos ofzo. Even wennen denk ik, maar ik ben wel blij nu dat maandag die rondreis al begint.

In de taxi naar het hostel viel het me op hoe grauw Beijing is. Ik kreeg een sterk Soviet gevoel, wat natuurlijk ook wel te plaatsen is. Het feit dat het hier ongeveer 0 graden was bij aankomst en er zelfs nog sneeuw lag, versterkte dit beeld alleen maar. Ik ben zo blij dat ik warme kleren bij me heb!! Hoe dichter we bij het centrum kwamen, hoe meer kleur (vooral rood) je tegemoet kwam en de bouwstijl van de huizen ed ging er ook wel gestaag op vooruit. Het hostel waar ik zit is prima. Om de hoek van de Lama Tempel. Dat was dus mijn eerste toeristische uitstapje vandaag, naar die boeddhistische tempel. Morgen ga ik verder de stad verkennen. Jammer is dat ik niet precies weet wat we met die rondreis allemaal gaan bezichtigen in Beijing, dus ik hoop dat ik geen dubbele dingen doe. Nu eerst even bijkomen van mn jetlag!

Kus Carlijn

Lisa

Yeah!! You made it! Ik zou zeggen, een lekker weekendje ontspannen.. Want dat heb je wel verdient! Geniet ervan!!

Enne, neem maar van mij aan.. Ik ga al een tijdje met Chinezen om en ik kan je vertellen.... Der zit meer in dan der uit komt! ;)

Kus,
Lisa

Jan en Annie van Erp

Hoi Carlijn leuk te horen dat je de eerste hindernissen al hebt genomen,geniet van je reis en rust op tijd uit, laat dat gejakker maar aan de chinezen over.
Veel plezier en tot de volgende mail.
Groetjes uit Heijen

Iris

Hee carlijn!
fijn dat dat allemaal al goed is gegaan, anders was je je reis wel heel beroerd begonnen;)
succes maandag met de trip! liefs

Wendy

Fijn al zo vlug al die berichtjes, kan me bijna niet voorstellen dat je ver weg bent.
Vanavond eten wij bami, hebben we ook een beetje chinese cultuur. Tot morgen op skype, dikke kus, Wendy

harry hetty

hoi carlijn leuk zo vlug iets te horen geniet er maar van veel plezier met de rondreis veel kusjes harry hetty

cel

jeeeeejjj carlyyyy! You're aliveeee.... :) wat irritant van je tas.. dan zit je ook even gespannen denk ik.. Kijk nu al uit naar de volgende berichten.. geniet!! ben benieuwd wat voor mensen er allemaal bij die groepsreis zitten!!
Daaag schatjeeee aan de andere kant van de wereldd...xxx

Sofie

carleeeennneke!! Je schrijft leuk! Die ga ik blijven lezen:) Geniet ervan daar! we missen je hier! (&meer van die clichematige uitingen....) LIEFS

Magna

Yeeh, je bent er :D Geniet ervan meid, ik kijk uit naar je volgende verhaal.
xx

Susan en Theo

Hoi moppie,wat fijn dat je er bent.
Raar gevoel zeker in je uppie daar bij die Chinezen.
Geniet ervan en een fijne tijd.
xxxxxx

Anouk

Hey Carlijn,

Fijn dat het toch nog goed gekomen is met je bagage. Veel plezier met de rondreis en ik kijk nu al weer uit naar je volgende bericht (en foto's)!

Veel liefs,
Anouk, Philip, Rens en Imme

lout

carlijn jonge je hebt het gered.. probeer je mij bang te maken met die overstap in Hongkong? goed verhaal dat wel in ieder geval. Laat t maar lekker allemaal op je af komen.. je zal denk ik snel genoeg wennen aan het backpack leven als je eenmaal aan die rondreis begint. nou ik hoor je volgendeverhaal wel weer! xx lout

Elise en Ruud

Heeej Carlijntje!

Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen (ondanks je stress-momentje met je back-pack, toch een goede reis gehad)! We zijn benieuwd hoe je groep vandaag bevalt en de eerste excursie natuurlijk!

We kijken uit naar je volgende berichtje..... De groetjes van ons en ook van de pa en ma van Elise.

xxx Elise en Ruud

Elise en Ruud

Ow ennuh die kaart op deze website klopt ook niet helemaal.... Die geeft aan dat jij je verhaal in Iran hebt geschreven.... Beetje uit de richting denk ik zo....

Joanne

Wat leuk om vanuit 'ons' zolderkamertje driehoog even wat van je te lezen! Heb nog aangedacht afgelopen vrijdag! Ik wens je een fantastische reis toe!

Sera

Leuk om dit te lezen Carlijn! Ben benieuwd wat voor avonturen je allemaal nog meer gaat beleven!

Kus en liefs uit Utrecht

Sera

Marlieke

He Carly,

Nice dat je in ieder geval alles nog hebt! Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar de foto's :)!
xx

ton & marian

Hoi Carlijn.

Is in China de bami lekkerder dan hier of eten ze echt alleen maar droge witte rijst?
We blijven je volgen, groetjes en een knuffel per mail.

Monique en Jesse

Hoi Carlijn!

Hier een berichtje vanuit Nuenen, waar het vrij regenachtig is! Fijn dat de mensen in de groep leuk zijn en dat je een leuke room-mate hebt! Veel plezier met je aankomende excursies en we lezen graag snel weer een berichtje op je website.

Jesse en Monique.

jorien

jaaa carlijn in beijng! Lekker man, je reisavontuur is nu gewoon echt begonnen:) leuk ook die foto's! Wel fijn dat je daar meteen weer in de sneeuw zit:P hoe is je groep? En wat staat er verder op het programma?
Heel veel plezier!
xxxx

Els

Hoi Carlijn

Een leuk verhaal en dito foto's.Wel even stressen als je tas niet op de band ligt,maar gelukkig kun je gewoon genieten van je reis.Begreep van je moeder dat de eerste dagen even afzien waren wat betreft het eten,maar nu hopelijk ok.
Veel plezier en ik blijf volgen via je ouders en je berichtjes.

groetjes,
Els

Lout

Ha Carrie, leuke foto's! EN nu al vrienden! schitterend, hou je site maar goed bij, dat is leuk!. Check je later xx

harry hetty

hoi schat wat leuk die foto,s nu krijgen we een idee waar je bent lijkt wel een leuke lachende groep veel kusjes harry hetty

Paulie

Haaaai schatje!! :) Hoop dat alles fantastisch is, de foto's zijn in ieder geval prachtig!

xxxxxxxxx

susan en theo

hoi carlijn,dit is leuk om te zien.
de groep is lekker klein en ook jonge mensen.
die muur, nou je komt zeker niet aan ha ha
genieten he.
de groetjes xxx

dee

godver- ik had al een bericht verstuurd maar het lukt niet.. vanuit het ziekenhuis tussen alle huilende baby's wil ik je even melden dat ik het gave foto's vond en ook een topverhaal :D dat doelloze, ik heb er alle vertrouwen in.. en wat betreft de sneeuw, dat gaan we hier dit weekend schijnbaar ook weer een keer meemaken (@*)#$()@*@() dus geniet jij er daar maar van!!! okee nou dikke zoen en volgende keer weer, kort maar krachtig nieuws uit the land of the frogs

Kees en Marlies

Hallo Carlijn

Ik heb je voor je reis niet meer gezien, maar wens je veel succes toe. Geniet van alles wat je meemaakt zover weg en stress niet teveel.

vele groetjes Kees en Marlies

Mak

Hutteflutje,

Wat een leuke foto's..ziet er gezellig uit op die muur!!
Hoop dat alles goed met je gaat beestje, was het nog gelukt met de inschrijving?
Super vet dat je nu echt onderweg bent enzo!
Mis je wel hoor in het huisje!
Ben benieuwd naar je volgende verhalen,
xxxx

wilna

Ha die Carlijn,

Even spannend in het begin, maar dan...ben je ook ergens hoor!! Prachtige gebouwen, het lijkt mij heel mooi en cultuur rijk. Nu zijn wij sneeuwvrij, maar ik zag op de foto daar nog niet. Volgens mij is het een leuke groep, die samen met jou op de foto staat.
Carlijn ik blijf je volgen. Je laat ons vast de mooiste plekken van je reis zien.
Ik ben zoals de rest van je schrijvers heel benieuwd naar je verhalen en foto's. Wij wensen je een fijne tijd en veel belevenissen toe!!!!
Liefs van Frans; Johan en Wilna

Fransk

Leuke reis Carlijn
Wat ik me nu af zit te vragen toen je in Beijing was, heb je daar nog iets kunnen waarnemen van de olympische spelen van 2008?

Verder een goede reis en ook wij worden er wijzer van

Vriendelijke groet
Fransk

harry hetty

hoi carlijn van harte proficiat met je verjaardag leuk feest gehad en op je verjaardag in het vliegtuig op weg naar hongkong in je eentje ben benieuwt hoe je dat vindt groetjes harry hettyxxxxxxxxxxxxxxxx

Kees en Marlies

hallo Carlijn,

van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Wel even wat anders als andere jaren. Alleen zijn en ook ook in het vliegtuig.

goede reis en doe veel indrukken op.

veel liefs